Albert Heijn doneert €375

Afgelopen weken spaarden klanten voor Safari knuffels. Bij elk verkocht exemplaar werd €0,50 gedoneerd aan een goed doel. Maar liefst €375 werd opgehaald en gedoneerd.

Albert Heijn Asten heeft als goed doel ''De Voedselbank'' gekozen. Dit omdat ze goed werk verrichten en betrouwbaar zijn. Al jaren halen ze in de winkel producten op om klanten van hen mee te verblijden.

Dit jaar sparen zij voor een koelbox voor in de bus, waar zij kratten met bevroren vlees in kunnen zetten. Dit is speciaal voor de uitdeellocatie in Asten. Deze pakketten gaan ook naar gezinnen uit Asten en Someren. Albert Heijn Asten zorgt op deze manier dat de koelbox aangeschaft kan worden.

Verder nodigt Albert Heijn inwoners van Asten uit om lege flessen in te leveren in de flessenautomaat bij de Servicebalie. In de periode van 27 maart tot en met 23 april gaat ook deze opbrengst naar de Voedselbank. Albert Heijn zal die opbrengst verdubbelen.

Laten we met z'n allen sparen voor degenen die wat minder te besteden hebben. Namens Albert Heijn Asten bedankt voor het sparen!