Bedrijf promoten?

Na de zomer organiseert Midas Winkels een aantal beurzen. Dit is de manier om je bedrijf te promoten bij het winkelend publiek. 
Wil je meer informatie of deelnemen, geef je dan gauw op!

Creatieve koopzondag zondag 1 oktober (13-17 uur) = VOL
Tijdens de creatieve koopzondag staan o.a. hobby’s, workshops, cursussen en creatieve activiteiten centraal. Ook tijdens deze dag laten ondernemers hun bedrijf of hobby zien aan het winkelend publiek. Als deelnemer ben je vrij om je kraam op je eigen manier in te vullen. Dit kan door middel van workshops, demonstraties of prijsvragen. Midas zorgt voor aanvullende activiteiten (vaak gericht op kinderen) en Centrummanagement Asten zorgt voor activiteiten in de rest van het centrum. Voorbeeld: bloemkunst, schilderen, workshop knutselen, mindfulness, bijles, cursus voor EHBO etc.

Herfstvakantiebeurs maandag 16 oktober t/m zaterdag 21 oktober (tijden tussen 10-16 uur)
Tijdens de herfstvakantiebeurs staan uitjes en activiteiten in de regio centraal. Deze beurs is iets anders ingericht want de kraampjes zijn meestal niet bemand (mag natuurlijk wel). De kraampjes zijn vooral een informatiepunt waar bezoekers rond kunnen kijken en folders mee kunnen nemen. Op het activiteitenplein worden de hele dag door, een week lang, activiteiten voor kinderen georganiseerd. Dit is een mooie mix van activiteiten die Midas zelf organiseert en activiteiten begeleid door ondernemers en bedrijven zelf. Voorbeeldactiviteiten: sumoworstelen, schminken, pannenkoek versieren, knutselen, clown op bezoek, ritje in treintje, buttons maken, sportdemonstratie etc.

Wil je meer informatie of alvast een plekje reserveren? Neem dan contact op met Juultje Swinkels via juultje@beheervanderloo.nl