Contact

Midas Winkels heeft vier ingangen gelegen aan de Markt, de Emmastraat, de Prins Bernhardstraat en de Burgemeester Frenckenstraat.

De hoofdingang is gelegen aan de:
Burgemeester Frenckenstraat 22
5721 EZ Asten
0493 692623
info@midaswinkels.nl

Klik hier voor het contactformulier


Route
A67 vanuit richting Eindhoven: Neem afslag 36 (Asten) en ga bij de eerste stoplichten rechts. Bij de tweede stoplichten gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde gaat u links en na circa 150 meter rijdt u rechts (tweede oprit) de parkeerplaats van Midas Winkels op (Let op! De eerste oprit is voor de parkeergarage, welke niet bestemd is voor bezoekers).

A67 vanuit richting Venlo: Neem afslag 36 (Asten) en ga bij de eerste stoplichten links. Bij de tweede stoplichten gaat u rechtdoor. Bij de tweede rotonde gaat u links en na circa 150 meter rijdt u rechts (tweede oprit) de parkeerplaats van Midas Winkels op (Let op! De eerste oprit is voor de parkeergarage, welke niet bestemd is voor bezoekers).

Info parkeren
Het parkeerterrein van Midas beschikt over 150 gratis parkeerplekken. Het parkeerterrein ligt in het centrum van Asten aan de Tuinstraat en pal voor de deur van Midas Winkels. De blauwe zone is hier van kracht, u kunt dus 2 uur gratis parkeren met de blauwe zone kaart. 

Fietsenstallingen
Bij de ingang van Midas Winkels aan de kant van de Burgemeester Frenckenstraat en op de Markt voor de HEMA bevinden zich fietsenrekken.