Faciliteiten

Naast de diversiteit aan winkels is er nog veel meer aanwezig om u een zo aangenaam en veilig mogelijke shopervaring te bieden. Tijdens uw bezoek zult u verrast worden door unieke services en extra's.

Servicebalie 
De servicebalie van Albert Heijn ligt in het hartje van het complex. Hier kunt u terecht voor o.a. tabak, bloemen, fotoservice, ticketservice, staatsloten en de stomerij. Ook is de Midas Funshopbon hier verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u bij de servicebalie ook vragen stellen van algemene aard over het winkelcentrum. Daarnaast vindt u hier een cadeau-inpaktafel en een kopieerapparaat. Het inleveren van lege flessen, batterijen, cartridges en frituurvet is hier ook mogelijk.

Brievenbus
In het winkelcentrum bij Juwelier van Bussel en Pril Geluk bevindt zich een (groene) brievenbus. Deze wordt doordeweeks om 16 uur geleegd.

Geldautomaat 
In het winkelcentrum bevinden zich twee geldautomaten waar contant geld verkregen kan worden. U vindt een geldautomaat zowel bij de entree van de Albert Heijn, als bij de entree van de HEMA (Markt zijde).

Toiletten

De ruime toiletten zijn gratis en vrij toegankelijk. Er is bovendien een invalidentoilet met kinder verschoonplek aanwezig.

Zitbankjes
 
In de passage bevinden zich bankjes om lekker even te zitten, uit te rusten en van de sfeer te genieten.

Kinder bioscoop en games

In de passage is er speciaal voor de kinderen een mini-bioscoop met relaxe stoelen gemaakt. Daarnaast kunnen zij diverse games spelen op de seplcomputers.

Parkeren 

Midas Winkels beschikt over een eigen parkeerterrein met 150 gratis parkeerplaatsen, gelegen aan de Burg. Frenckenstraat. Het parkeerterrein is bereikbaar  vanaf de Tuinstraat of Burg. Frenckenstraat.  Het parkeerterrein bevindt zich in de blauwe zone, dus gebruik van een parkeerschijf is verplicht. U kunt met de parkeerschijf 2 uur gratis parkeren. Parkeerschijven zijn te koop bij de servicebalie van Albert Heijn en Primera.

Fietsenstallingen
 
Bij de ingang van Midas Winkels aan de Burg. Frenckenstraat en aan de Markt (voor de Hema) bevinden zich fietsenrekken voor het gemakkelijk stallen van uw fiets.

Horeca

Voor een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch kunt u terecht bij Pasta e Più of bij de Lunchroom van de Hema.

Rolstoelvriendelijk

De brede toegangsdeuren en winkels zonder dorpels of drempels maken Midas Winkels een rolstoelvriendelijk winkelcentrum. Het winkelcentrum is onlangs uitgebreid getoetst op toegankelijkheid en bruikbaarheid voor mensen met een lichamelijke beperking door  Ongehinderd.nl. Bekijk hier het verslag.

Veiligheid
 
Midas Winkels heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit houdt in dat er een goede samenwerking is met politie, brandweer en Gemeente en dat het winkelcentrum veilig is voor publiek en personeel. De ondernemers worden bij calamiteiten direct geïnformeerd via een SMS alert.

EHBO

Diverse medewerkers binnen Midas Winkels zijn opgeleid voor bedrijfshulpverlening (BHV) en zijn daardoor bekend met EHBO, reanimatie en brandbestrijding. Jaarlijks gaan de BHV’ers op herhalingscursus om hun kennis te optimaliseren.

AED

Er is een AED te vinden bij de servicebalie van Albert Heijn. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) kan door middel van elektrische schokken het hartritme weer op gang helpen en is compact en makkelijk te bedienen. Levens kunnen gered worden met de AED in combinatie met een snelle alarmering van 112 en directe reanimatie.