Over Midas

Welkom op de site van Midas Winkels; een prachtig, modern overdekt winkelcentrum in het hart van Asten. Maar liefst 23 winkels presenteren zich onder één dak. U kunt bij Midas Winkels terecht voor uw dagelijkse benodigdheden, maar ook om gezellig te shoppen. En als u toe bent aan een rustmomentje onder het genot van een lekker kopje koffie of heerlijke lunch; ook daarvoor bent u in Midas op het juiste adres.

In Midas vindt u de bekende formules als Albert Heijn, HEMA, Etos en Primera, maar daarnaast veel winkels die nergens anders in Nederland gevestigd zijn. Het is dus niet alleen gezellig om te shoppen in Midas, maar ook heel verrassend.

In 2011 is Midas Winkels grondig verbouwd. Daarbij werd het winkeloppervlakte verdubbeld naar maar liefst 6.000 m2. De bestaande bouw werd compleet gemoderniseerd en het resultaat mag er zijn! In Midas Winkels heerst een prettige en gezellige sfeer, mede dankzij veel extra lichtinval en moderne ledverlichting. De open structuur van de winkels versterkt het gevoel om lekker ongedwongen te kunnen winkelen.
Midas Winkels is van alle gemakken voorzien. U kunt gratis parkeren voor de deur, vrij gebruik maken van de toiletten of kinderverschoonplek en voor de kinderen is er een mini-bioscoop en kunnen ze gratis videogames spelen. Daarnaast staat bij alle Midas Winkels klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. Ook worden er regelmatige leuke beurzen en andere activiteiten georganiseerd, zodat een bezoek aan Midas Winkels gegarandeerd de moeite waard is.