Wonen boven Midas

Op zoek naar een heerlijke woonplek in het hart van Asten?

Met de bouw van de nieuwe Midas, zijn 36 gloednieuwe huurappartementen gerealiseerd boven het winkelcentrum. Winkelen en wonen wordt hier op een unieke manier gecombineerd.


De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping. Ze bestrijken twee zijdes: 22 appartementen zijn gelegen aan de Prins Bernhardstraat en 14 appartementen aan de Burgemeester Frenckenstraat.

Appartementen aan de Prins Bernhardstraat
De appartementen aan de Prins Bernhardstraat zijn starterwoningen met een gebruiksoppervlakte tussen de 74 en 102 m2. Er zijn drie typen woningen. De appartementen hebben allen een woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, een berging en een apart toilet. Enkele beschikken over een extra hobbykamer en/of balkon. De appartementen zijn te huur vanaf 700 euro per maand.

Voor deze appartementen wordt een wachtlijst gehanteerd. U kunt zich hiervoor kostenloos aanmelden.

Appartementen aan de Burgemeester Frenckenstraat
De appartementen aan de Burgemeester Frenckenstraat zijn ruimer van opzet dan die aan de Prins Bernhardstraat. Ook hier zijn drie typen woningen en deze zijn per direct beschikbaar. Ze hebben een gebruiksoppervlakte tussen de 119 en 182 m2. De woningen bieden een prachtig zicht op het park c.q. centrum van Asten. De appartementen hebben allen een woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, een berging en een apart toilet. Daarnaast beschikken enkele over een dakterras (voorzijde), loggia (achterzijde) en/of eigen terras. De appartementen zijn te huur vanaf 1000 euro per maand.

Alle appartementen zijn voorzien van een Warmte-Koude-Opslag (WKO)installatie. Dit moderne energiezuinige klimaatsysteem zorgt voor een constante temperatuur in het appartement. Het verwarmt in de winter en koelt in de zomer. Omdat het systeem per appartement in te stellen is, kan het gemakkelijk aangepast worden aan de persoonlijke wensen. Door dit systeem zijn de energielasten lager dan van een vergelijkbaar appartement met traditionele verwarming. Ook beschikken alle appartementen over een eigen parkeerplaats, in de afgesloten stallinggarage aan de Burgemeester Frenckenstraat.

Sfeervolle daktuin
Uniek aan het wonen boven Midas is de sfeervolle daktuin van 1400 m2 met uitzicht op de kern van Asten met het gemeentehuis en de kerktoren. Deze is sfeervol en loungeachtig ingericht en toegankelijk voor alle bewoners. Met kunstgras en bomen, gezellige zitjes in én uit de zon op een van de terrassen, eventueel met wat meer privacy geeft de daktuin een echte tuinbeleving. In het centrum van de tuin is een ontmoetingsplein waar buren gezellig samen kunnen zitten als zij daar behoefte aan hebben.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Domakito b.v.:
Adres: Markt 10, GE Asten
Telefoon: 0493 692623
E-mail: kim@beheervanderloo.nl